Λίγα λόγια για εμάς

Ο Όμιλος G.A.P. Vassilopoulos, επίσημος συνεργάτης της Worldline, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τερματικά πληρωμής σε εμπόρους σε όλη την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση με το εμπορικό της σήμα, Vpayments.

Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Worldline

Η Worldline είναι παγκόσμιος ηγέτης σε ασφαλείς πληρωμές και αξιόπιστες συναλλαγές. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης που διαμορφώνει νέους τρόπους πληρωμής, διαβίωσης, επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικοδόμησης σχέσεων που μεταβιβάζουν εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας πληρωμών, επιτρέποντας βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Προσφέρουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στους εμπόρους ασφαλείς, καινοτόμες υπηρεσίες σε ολόκληρη την αλυσίδα πληρωμών χωρίς μετρητά.

Αυτές οι εξατομικευμένες λύσεις περιλαμβάνουν διακανονισμό εγχώριων και διεθνών πληρωμών με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα.

Πιστοποιημένος Συνεργάτης του Wallee

Το Wallee προσφέρει μια cloud-based λύση. Αυτό υπόσχεται την ευκολότερη ενσωμάτωση σε όλα τα συστήματα και τα κανάλια σας. Χρησιμοποιήστε τα δωρεάν plugins, τα SDK και το ισχυρό μας API. Όλα με την υψηλότερη ασφάλεια και φυσικά με πιστοποίηση PCI.

Με το Wallee, η ρύθμιση, η αποδοχή και η διαχείριση πληρωμών είναι εύκολη. Σε όλα τα κανάλια σας, όσο μεμονωμένα χρειάζεστε και για οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης.

BACKTO TOP