Σημαντική αύξηση της χρήσης κάρτας για συναλλαγές

 Η Vpayments προσφέρει υπηρεσίες διεκπεραίωσης συναλλαγών με κάρτα σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και διεκπεραίωσης συναλλαγών κάρτας στην Ευρώπη, την Worldline.

Για την Vpayments, η οποία αποτελεί μέλος του ομίλου G.A.P. Vassilopoulos, μίλησε ο Γιώργος Φλούρος, Γενικός Διευθυντής της Vpayments Cyprus & Overseas. Η Vpayments προσφέρει υπηρεσίες διεκπεραίωσης συναλλαγών με κάρτα σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και διεκπεραίωσης συναλλαγών κάρτας στην Ευρώπη, την Worldline.

Αισθητή αύξηση καταγράφουν οι συναλλαγές μέσω της χρήσης κάρτας στην Κύπρο, ειδικά μετά την πανδημία, την ίδια ώρα που η ηλεκτρονική απάτη εξελίσσεται ραγδαία, δημιουργώντας ανασφάλεια για τις συναλλαγές.

O κ. Φλούρος αναφέρθηκε στην συχνότερη χρήση κάρτας και τις αυξημένες συναλλαγές σε όλους τους τομείς, ακόμα και για μικροποσά, καθώς και στην μεγιστοποίηση της ασφάλειας που προσφέρουν η Worldline και η Vpayments μαζί.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλη την συνέντευξη του Γιώργου Φλούρου

Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Worldline

Η Worldline είναι παγκόσμιος ηγέτης σε ασφαλείς πληρωμές και αξιόπιστες συναλλαγές. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης που διαμορφώνει νέους τρόπους πληρωμής, διαβίωσης, επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικοδόμησης σχέσεων που μεταβιβάζουν εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας πληρωμών, επιτρέποντας βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της Vpayments, είναι το χτίσιμο ουσιαστικών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Αυτές οι σχέσεις ξεκινούν και καλλιεργούνται μέσω της ειλικρινούς και διαφανούς επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή οργανώστε μια συνάντηση με την ομάδα μας.

 Offering secure cashless payment solution services in partnership with Europe's market leader, Worldline, it is safe to say that Vpayments...
Riding the Wave of Current Payment Trends: A Digital Revolution

Επιβίωση με την ψηφιακή επανάσταση

Σε αυτήν την εποχή γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων, ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε οικονομικές συναλλαγές έχει μετασχηματιστεί σημαντικά.

The Importance of Dynamic Currency Conversion for Tourism

DCC και Τουρισμός

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, ο τουρισμός διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στις παγκόσμιες οικονομίες. Καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε διαφορετικές χώρες, αντιμετωπίζουν συχνά την ανάγκη να κάνουν πληρωμές σε ξένα νομίσματα. Το Dynamic Currency Conversion (DCC) έχει αναδειχθεί ως μια υπηρεσία που προσφέρει άνεση και διαφάνεια στους διεθνείς ταξιδιώτες.

Online payments

Διαδικτυακές Πληρωμές

Η Vpayments μπορεί να σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αποδοχής πληρωμών με κάρτα.

BACKTO TOP