Πληρωμές με Κινητά

Η απόκτηση των πληροφοριών πληρωμής είναι μόνο το πρώτο σκέλος. Έχοντας τα εργαλεία για να αναλύσετε αυτές τις πληροφορίες και τα δεδομένα είναι η πραγματική αξία για την επιχείρησή σας. Σας παρέχουμε προσαρμοσμένα εργαλεία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δεδομένα.

Η Vpayments υποστηρίζει όλες τις κορυφαίες εφαρμογές πληρωμής κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, AliPay και άλλα.

Το checkout είναι πιο εύκολο στο διαδίκτυο με Apple Pay.

Ταχύτερο και ευκολότερο από τη χρήση καρτών.

Το Apple Pay είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα επεξεργασίας πληρωμών, το οποίο το καθιστά βολικό τόσο για τους πελάτες όσο και για τους εμπόρους να το χρησιμοποιούν οπουδήποτε. Σε αντίθεση με ορισμένες άλλες μεθόδους πληρωμής, το Apple Pay παρέχει γρήγορες οικονομικές συναλλαγές.

Εκμεταλλευτείτε αυτά τα οφέλη:

Ένας ταχύτερος, πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής με το Google Pay

Το Google Pay είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι και μια πλατφόρμα πληρωμών από την Google.

Το Google Pay επιτρέπει ταχύτερη, ασφαλέστερη ολοκλήρωση αγοράς σε εφαρμογές και ιστότοπους και διευκολύνει τους πελάτες να πληρώνουν ανέπαφα με τα κινητά τους. Με μια απλή ενσωμάτωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκατοντάδες εκατομμύρια κάρτες που είναι αποθηκευμένες στους Λογαριασμούς Google και να ανοίξετε την επιχείρησή σας για περισσότερες επιχειρήσεις.

Εκμεταλλευτείτε αυτά τα οφέλη:

Alipay - Άνοιξε την πόρτα στην Κινέζικη αγορά

Alipay is the leading mobile payment solution in China by a landslide.

As a premium partner of Alipay, we grant you access to transactions via our terminals or online gateway– so that customers from Asia can pay using their preferred option wherever they are.

Εκμεταλλευτείτε αυτά τα οφέλη:

BACKTO TOP