Διαδικτυακές Πληρωμές

Οι ψηφιακές πληρωμές είναι μια βιομηχανία 6,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ευρεία αποδοχή χρεωστικών και πιστωτικών καρτών καθώς και η γρήγορη και αξιόπιστη διεκπεραίωση των λιανικών συναλλαγών είναι οι πυλώνες που χρειάζεστε για να είστε ανταγωνιστικοί και η Vpayments μπορεί να σας προσφέρει τις προσαρμοσμένες λύσεις που χρειάζεστε.

Περισσότερες πωλήσεις από αυθόρμητες αγορές.

Κεντρική χρέωση για όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Εξουσιοδότηση χειροκίνητων συναλλαγών 24/7

Περισσότερες πωλήσεις από αυθόρμητες αγορές.

Κεντρική χρέωση για όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Γρήγορη, ασφαλές διαδικασία χρέωσης
billing process

Προσαρμοσμένα εργαλεία ανάλυσης συναλλαγών κάρτας

Ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών

Εξουσιοδότηση χειροκίνητων συναλλαγών 24/7

Γρήγορη, ασφαλές διαδικασία χρέωσης
billing process

Προσαρμοσμένα εργαλεία ανάλυσης συναλλαγών κάρτας

Ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών

Λύση πληρωμών Saferpay

Η Vpayments σας προσφέρει την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Saferpay, της Worldline. Το Saferpay αναγνωρίζεται ως μία από τίς ευκολότερες και ασφαλέστερες πλατφόρμες πληρωμών για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικά προϊόντα διαδικτυακών πληρωμών για να ικανοποιήσετε όλες τις απαιτήσεις σας!

Το Saferpay είναι η ολοκληρωμένη λύση διαδικτυακής πληρωμής από την Worldline για ευκολότερη και ασφαλέστερη πληρωμή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Saferpay Secure PayGate

Ασφαλείς πληρωμές στο Διαδίκτυο – δεν χρειάζεται καν να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με το Saferpay Secure PayGate, μπορείτε να δέχεστε παραγγελίες μέσω οποιουδήποτε καναλιού επικοινωνίας, ακόμα κι αν δεν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αφού υποβληθεί η παραγγελία, μπορείτε να στείλετε στους πελάτες σας τον σύνδεσμο πληρωμής εύκολα και γρήγορα, π.χ. μέσω e-mail ή μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες σας μπορούν να σας πληρώσουν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα πιο δημοφιλή μέσα πληρωμής.

Saferpay E-Commerce

Με το Saferpay eCommerce, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προηγμένα πρότυπα ασφάλειας χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε ή να αποθηκεύσετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.

Μπορείτε να κάνετε ένωση με τα δικά σας συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, ERP/CRM και να ενσωματώσετε το παράθυρο πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε επαναλαμβανόμενες πληρωμές ή να επιβλέψετε ταυτόχρονα ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το Saferpay Business σας εφοδιάζει όχι μόνο για να αντιμετωπίσετε τις πιο δύσκολες απαιτήσεις, αλλά και για να έχετε πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες και πρότυπα ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας (PCI DSS certified).

Wallee Logo

Wallee Gateway

Ξεκινήστε σήμερα και προσφέρετε στους πελάτες σας σύγχρονες μεθόδους πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ή στην εφαρμογή σας.

Το Wallee είναι ιδιαίτερα εύκολο στην ενσωμάτωση, προσφέρει πολλούς μεθόδους πληρωμής και κορυφαία εμπειρία στον χρήστη.

Integrated Plugins

Με την Vpayments, το ξεκίνημα είναι εύκολο – με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να αρχίσετε να αποδέχεστε σύγχρονες μεθόδους πληρωμής.

Αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο με τα προϊόντα ενσωμάτωσης.

Επιλέξτε το προϊόν ενσωμάτωσης, δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και ακολουθήστε τη σύντομη περιγραφή βήμα προς βήμα.

Με τα προϊόντα ενσωμάτωσης μας, πολλές εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ εύκολα – χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Ανακαλύψτε διαφορετικές δυνατότητες με τις διαφορετικές κατηγορίες. Θα βρείτε προϊόντα για ενσωμάτωση της διαχείρισης πληρωμών του Wallee στο σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, π.χ. Shopify, WooCommerce, Magento ή Prestashop και πολλά άλλα.

Shopify

WooCommerce

Magento

Prestashop

OpenCart

Shopware

Ecwid

Drupal

Περισσότεροι Μέθοδοι Πληρωμής

Ξεκινήστε σήμερα και προσφέρετε στους πελάτες σας σύγχρονες μεθόδους πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ή στην εφαρμογή σας. Αφήστε πίσω σας τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια και προσφέρετε στον πελάτη σας τον τρόπο πληρωμής που προτιμά.

Σας καλύπρουμε παγκοσμίως με πολλούς τοπικούς και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να ενσωματωθούν και προσφέρουν κορυφαία εμπειρία στους πελάτες.

Οφέλη Αποδοχής Καρτών

Ταχύς, εύκολη και αποτελεσματική

Πιστωτικές και xρεωστικές κάρτες

Η Vpayments αντιπροσωπεύει τις διεθνείς πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners Club / Discover, UnionPay και JCB, καθώς και τις χρεωστικές κάρτες Maestro, V PAY και Visa Electron.

Περισσότεροι μέθοδοι πληρωμής – περισσότερες πωλήσεις

Για να αυξήσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις, είναι σημαντικό να υποστηρίζετε όλες τις σχετικές μεθόδους πληρωμής και να προσελκύετε πελάτες από όλο τον κόσμο.

Ολόπλευρη υποστήριξη καρτών

Προσφέρουμε συμφωνίες αποδοχής για τις ακόλουθες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
BACKTO TOP