Φιλοξενία

Τα τελευταία 15-20 χρόνια, ο τομέας της εστίασης έχει επαναπροσδιοριστεί από την ανάπτυξη των συστημάτων διαδικτυακών κρατήσεων και τον πολλαπλασιασμό των εναλλακτικών ξενοδοχείων (Airbnb).

Ένας τομέας που ήταν πολύ άκαμπτος, και δομημένος, έχει τώρα μετατραπεί σε μια δυναμική, συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.

Η μεγάλη γκάμα τερματικών πληρωμών πρώτης κατηγορίας της Vpayments και ποικίλες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και να διατηρήσει τους πελάτες σας ικανοποιημένους.

Φαγητό & Ποτό

Ο χώρος του F&B είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς τομείς της εστίασης. Ο λόγος?

Είναι μια λειτουργία που αφορά τον πελάτη 100%. Για να μπορέσετε να δείτε τους πελάτες σας να επιστρέφουν δεύτερη και τρίτη φορά, πρέπει να αυτοματοποιήστε τη διαδικασία πληρωμών και να την κάνετε όσο πιο ευχάριστη και απλή γίνεται.

Η απρόσκοπτη αποδοχή καρτών της Vpayments, τα σταθερά και κινητά τερματικά πληρωμών, και η άψογη ενσωμάτωση στην υποδομή σας, μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκτήσει πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού.

Ξενοδοχεία

Οι άνθρωποι επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους με διάφορους τρόπους - ξενοδοχεία, bed and breakfast, ξενώνες, ιδιωτικά καταλύματα ή ακόμα και κάμπινγκ.

Η επιλογή αυτή δεν πρέπει να επηρεάζει την ικανότητά μας να εισπράττουμε πληρωμές. Από την κράτηση μέχρι το check-out, επεξεργαζόμαστε όλες τις λειτουργίες πληρωμής με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα.

Το κλειδί στην παροχή αυτών των υπηρεσιών είναι η κατανόηση των επιπλοκών αυτού του κλάδου και το σχεδιασμό προσαρμοσμένων λύσεων, όπως πληρωμές με κάρτα επιτόπου, εξ αποστάσεως πληρωμές μέσω τηλεφώνου, φαξ, e-mail ή ηλεκτρονικά.

Τερματικά που σχετίζονται με κάθε κλάδο

Τα τερματικά έχουν επιμεληθεί για να ταιριάζουν στις ανάγκες συγκεκριμένων τομέων. Διαβάστε περισσότερα για κάθε τερματικό και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.
the one that fits you best

Q80

Παρουσιάζουμε το μικρότερο επιτραπέζιο τερματικό πληρωμών της PAX.

A920

PAX’s S800 is the world’s most innovative countertop payment terminal.

Περισσότεροι τομείς με μια ματιά

Επιλέξτε τον κλάδο σας από το αναπτυσσόμενο μενού και εξερευνήστε τις εξατομικευμένες λύσεις μας για κάθε τομέα.

Διάλεξε τον τομέα σου

Case studies

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς βοήθησαν οι λύσεις μας άλλες εταιρείες.

BACKTO TOP