Διαδικτυακές Πληρωμές

Η Vpayments μπορεί να σας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα αποδοχής πληρωμών με κάρτα.

Οι διαδικτυακές πληρωμές αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής μας ζωής. Η ευρεία αποδοχή χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, καθώς και η γρήγορη και αξιόπιστη διεκπεραίωση των συναλλαγών με κάρτα, σε συνδυασμό με τα ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών που προσφέρουμε, είναι οι πυλώνες που χρειάζεστε για να είστε ανταγωνιστικοί. Vpayments, can provide you with the custom solutions you need.

Κάποια από τα αμέτρητα οφέλη των διαδικτυακών πληρωμών
  • Περισσότερες πωλήσεις από αυθόρμητες αγορές.
  • Κεντρική χρέωση για όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.
  • Γρήγορη και ασφαλής διαδικασία χρέωσης
  • Σαφής, περιεκτική σφαιρική εικόνα για εύκολο συμψηφισμό συναλλαγών
  • Προσαρμοσμένα εργαλεία ανάλυσης συναλλαγών κάρτας
  • Ανταγωνιστικά τέλη συναλλαγών
  • DCC (Δυνατότητα μετατροπής συναλλάγματος)
Payment Solution Saferpay

Η Vpayments σας προσφέρει την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Saferpay, της Worldline. Το Saferpay αναγνωρίζεται ως μία από τίς ευκολότερες και ασφαλέστερες πλατφόρμες πληρωμών για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Η πλατφόρμα Saferpay αποτελείτε από το Safrepay Secure Paygate και το Saferpay E-Commerce.

Saferpay Secure PayGate

Το Saferpay Secure PayGate είναι στο διαδίκτυο, δεν είναι ανάγκη να έχετε δικό σας webshop.

Με το Saferpay Secure PayGate, μπορείτε να δέχεστε διαδικτυακές παραγγελίες μέσω οποιουδήποτε καναλιού επικοινωνίας, ακόμα κι αν δεν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αφού υποβληθεί η παραγγελία, μπορείτε να στείλετε στους πελάτες σας τον σύνδεσμο πληρωμής εύκολα και γρήγορα, π.χ. μέσω e-mail ή μέσω καναλιών κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες σας μπορούν να σας πληρώσουν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα πιο δημοφιλή μέσα πληρωμής.

Saferpay E-Commerce

Με το Saferpay eCommerce, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προηγμένα πρότυπα ασφάλειας χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστείτε ή να αποθηκεύσετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας.

 Μπορείτε να κάνετε ένωση με τα δικά σας συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων, ERP/CRM και να ενσωματώσετε το παράθυρο πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε επαναλαμβανόμενες πληρωμές ή να επιβλέψετε ταυτόχρονα ένα ή περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Έχετε επίσης και την επιλογή του Saferpay Business το οποίο σας δίνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών Saferpay υποστηρίζει τα πλέον εξελιγμένα πρότυπα ασφάλειας και τελευταίας τεχνολογίας (PCI DSS certified).

Λύση πληρωμών Wallee Gateway

Το Wallee είναι μία εναλλακτική λύση ηλεκτρονικών πληρωμών και είναι ιδιαίτερα εύκολο στην ενσωμάτωση με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Προσφέρει πολλές επιλογές στις μεθόδους πληρωμής και κορυφαία εμπειρία στον χρήστη.

Integrated Plugins για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Με την Vpayments,η όλη διαδικασία ενσωμάτωσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος γίνετε ακόμη πιο εύκολη με τα έτοιμα plugins. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να αρχίσετε να αποδέχεστε σύγχρονες μεθόδους πληρωμής. Επιλέξτε το κατάλληλο plugin, δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό και ακολουθήστε τη σύντομη διαδικασία βήμα προς βήμα.

Με τα plugins, πολλές εργασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ εύκολα και χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού. Ανακαλύψτε διαφορετικές δυνατότητες με τις διαφορετικές κατηγορίες. Θα βρείτε διάφορα plugin για διασύνδεση των πλατφόρμων πληρωμών Wallee και Saferpay με το σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, π.χ. Shopify, WooCommerce, Magento, Prestashop και πολλά άλλα.

Περισσότεροι Μέθοδοι Πληρωμής

Προσφέρετε στους πελάτες σας σύγχρονες μεθόδους πληρωμής στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ή στην εφαρμογή σας. Ξεχάστε τα εγκαταλελειμμένα καλάθια αγορών και προσφέρετε στον πελάτη σας τον τρόπο πληρωμής που προτιμά.

Σας καλύπτουμε παγκοσμίως με πολλούς τοπικούς και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να ενσωματωθούν και προσφέρουν κορυφαία εμπειρία στους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της Vpayments, είναι το χτίσιμο ουσιαστικών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Αυτές οι σχέσεις ξεκινούν και καλλιεργούνται μέσω της ειλικρινούς και διαφανούς επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή οργανώστε μια συνάντηση με την ομάδα μας.

Online payments
Riding the Wave of Current Payment Trends: A Digital Revolution

Επιβίωση με την ψηφιακή επανάσταση

Σε αυτήν την εποχή γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων, ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε οικονομικές συναλλαγές έχει μετασχηματιστεί σημαντικά.

The Importance of Dynamic Currency Conversion for Tourism

DCC και Τουρισμός

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, ο τουρισμός διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στις παγκόσμιες οικονομίες. Καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε διαφορετικές χώρες, αντιμετωπίζουν συχνά την ανάγκη να κάνουν πληρωμές σε ξένα νομίσματα. Το Dynamic Currency Conversion (DCC) έχει αναδειχθεί ως μια υπηρεσία που προσφέρει άνεση και διαφάνεια στους διεθνείς ταξιδιώτες.

BACKTO TOP