Η Μοναδικότητα της Vpayments

Ως Vpayments αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, με σκοπό πάντοτε να προσφέρουμε αξία στις επιχειρήσεις των εμπόρων μας και άψογη εξυπηρέτηση.

Vpayments,μέλος του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos,περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο φάσμα υπηρεσιών στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Προσφέρουμε ηλεκτρονικές λύσεις πληρωμών σε κάθε έμπορο, τομέα και ηλεκτρονικό κατάστημα, ανεξάρτητα μεγέθους σε όλη την Ευρώπη, σε συνεργασία με την Worldline, την κορυφαία εταιρεία πληρωμών στην Ευρώπη.

Για όποια λύση προσφέρουμε στη Vpayments, εξασφαλίζουμε ταυτόχρονα την παγκόσμια αποδοχή όλων των μεγάλων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και άλλων μεθόδων πληρωμής, έτσι ώστε οι πελάτες των εμπόρων μας να μπορούν πάντοτε να πληρώνουν με την κάρτα/μέθοδο της επιλογής τους.

Μοναδικά πλεονεκτήματα από τη συνεργασία σας με τη Vpayments
  • Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων της Κύπρου με εκτεταμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και Ισραήλ.
  • Στρατηγικός Συνεργάτης της Worldline στην Κύπρο και Ευρωπαϊκή Ένωση.
  • Προνομιακές τιμές για τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Ομίλου G.A.P. Vassilopoulos Group.
  • Εξειδίκευση στην τοπική αγορά. Το ευρύ φάσμα των συναφών υπηρεσιών που προσφέρουμε έχει ως αποτέλεσμα την ευρεία γνώση της αγοράς που λειτουργούμε.
  • Support Services. Προς διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε λειτουργούμε ιδιόκτητο Call Centre και ταυτόχρονα προσφέρουμε υπηρεσίες υποστήριξης στο σημείο πώλησης της επιχείρησης σας.
  • Εμπειρία στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Περισσότερα από 20+ χρόνια εμπειρίας.
Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Worldline

Η Worldline είναι παγκόσμιος ηγέτης σε ασφαλείς πληρωμές και αξιόπιστες συναλλαγές. Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης που διαμορφώνει νέους τρόπους πληρωμής, διαβίωσης, επιχειρηματικής δραστηριότητας και οικοδόμησης σχέσεων που μεταβιβάζουν εμπιστοσύνη σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας πληρωμών, επιτρέποντας βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Προσφέρουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και στους εμπόρους ασφαλείς, καινοτόμες υπηρεσίες σε ολόκληρη την αλυσίδα πληρωμών χωρίς μετρητά.

Αυτές οι εξατομικευμένες λύσεις περιλαμβάνουν διακανονισμό εγχώριων και διεθνών πληρωμών με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της Vpayments, είναι το χτίσιμο ουσιαστικών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Αυτές οι σχέσεις ξεκινούν και καλλιεργούνται μέσω της ειλικρινούς και διαφανούς επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή οργανώστε μια συνάντηση με την ομάδα μας.

Vpayments is an excellent choice for your business
Riding the Wave of Current Payment Trends: A Digital Revolution

Επιβίωση με την ψηφιακή επανάσταση

Σε αυτήν την εποχή γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων, ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε οικονομικές συναλλαγές έχει μετασχηματιστεί σημαντικά.

The Importance of Dynamic Currency Conversion for Tourism

DCC και Τουρισμός

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, ο τουρισμός διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στις παγκόσμιες οικονομίες. Καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε διαφορετικές χώρες, αντιμετωπίζουν συχνά την ανάγκη να κάνουν πληρωμές σε ξένα νομίσματα. Το Dynamic Currency Conversion (DCC) έχει αναδειχθεί ως μια υπηρεσία που προσφέρει άνεση και διαφάνεια στους διεθνείς ταξιδιώτες.

BACKTO TOP