Αξιόπιστα Τερματικά Πληρωμών Με Vpayments

Η Vpayments διαθέτει πάντα την τέλεια λύση πληρωμής χωρίς μετρητά – ακριβώς προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Τα τερματικά πληρωμών είναι κάτι περισσότερο από συσκευές που απλά αποδέχονται πληρωμές με κάρτα. Vpayments, έχει εξελιχθεί σε βαθμό που γινόμαστε χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις, το οποίο συμβάλλει στην θετική εμπειρία των πελατών, και αυξάνει τις επιχειρηματικές λειτουργίες.

Vpayments, διαθέτει διάφορα είδη τερματικών τελευταίας τεχνολογίας, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις και ανάγκες κάθε κλάδου και επιχείρησης .

Τερματικά Πληρωμών

Ζούμε στην εποχή των ευέλικτων λύσεων και οι πληρωμές μέσω τερματικών κάρτας δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό το κύμα καινοτομίας. Ενσύρματα ή ασύρματα τερματικά, ασύρματα πληκτρολόγια κτλ. επιτρέπουν στους πελάτες σας να πληρώσουν από την άνεση της καρέκλας τους σε ένα εστιατόριο, στο πίσω μέρος ενός ταξί ή στο ταμείο.

Ενσύρματο Τερματικό Q80

Αξιόπιστο τερματικό πάγκου.

Το Q80 είναι τελευταίας τεχνολογίας, υποστηρίζει τα πλέον ψηλά επίπεδα ασφάλειας και όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις του κλάδου πληρωμών.

Με πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας και μεγάλη φωτεινή έγχρωμη οθόνη αφής, το Q80 δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να δέχονται κάθε είδους συναλλαγή, συμπεριλαμβανομένων ανέπαφων συναλλαγών NFC με πορτοφόλι κινητού όπως το Apple Pay και το Google Pay.

Ασύρματο Τερματικό S920

Αγαπημένο στους εμπόρους λιανικής και φιλοξενίας, το κινητό τερματικό S920 είναι υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας, φιλικό στην χρήση και διασφαλίζει γρήγορές και απρόσκοπτες πληρωμές.

Το S920 είναι το πιο κομψό τερματικό κινητών σημείων πώλησης στον κόσμο, γεμάτο με την πληρέστερη γκάμα πιστοποιήσεων του κλάδου πληρωμών που υπήρξε ποτέ και κατασκευάζεται με τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και υλικά υψηλής ποιότητας.

Ασύρματο Τερματικό A920

Κομψό. Έξυπνο. Κινητό.

Συνδυάζει τα πλήρη χαρακτηριστικά του τερματικού S920 μαζί με τα χαρακτηριστικά ενός tablet Android και όλα αυτά σε ένα κομψό και συμπαγή σχεδιασμό. Πίσω από τη μεγάλη οθόνη HD του A920 βρίσκεται μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-on υψηλής χωρητικότητας 5250 mAh για συνεχείς λειτουργίες όλη την ημέρα.

Ασύρματο Τερματικό A920 Pro

Το A920 Pro μπορεί να τα χειριστεί όλα, από τις παραδοσιακές πληρωμές με κάρτα έως τα πορτοφόλια για κινητά έως τις συναλλαγές με κωδικό QR.

Χάρη στη διπλή μνήμη του, είναι η ιδανική λύση για τη φιλοξενία των πιο περίπλοκων εφαρμογών διαχείρισης παραγγελιών τραπεζιών και αφοσίωσης με κατάλογο επιβράβευσης. Όλα τέλεια ενσωματωμένα με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής.

Με ταχύτερο επεξεργαστή, μεγαλύτερη οθόνη HD, επαγγελματικό σαρωτή υπέρυθρων γραμμωτού κώδικα και κάμερα 5 MP, υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα προηγμένων επιλογών συνδεσιμότητας, καθώς και ανέπαφη NFC, λήψη ηλεκτρονικής υπογραφής και τεράστια ποσότητα μνήμης για εξαιρετικά γρήγορη διεκπεραίωση πληρωμών και εφαρμογές.

Ενσωματωμένα Τερματικά & Αξεσουάρ

Αυτό είναι ιδανικό για νέες, καθώς και μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο αποδοχής πληρωμών καρτών.

Απλά συνδέστε το καλώδιο και παρακολουθήστε τα χρήματα που ξεκινούν να ρέουν.

Worldline SoftPos

Ανακαλύψτε το μέλλον των πληρωμών!

Μετατρέψετε το Android κινητό ή Tablet σας σε τερματικό αποδοχής πληρωμών με κάρτα μέσω της εφαρμογής Worldline Softpos.

Το Worldline Softpos είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις χαμηλού όγκου συναλλαγών, μεταφορείς TAXI και άλλους τομείς

Τερματικά Αυτοεξυπηρέτησης

Από τους σταθμούς βενζίνης και τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης έως τους χώρους στάθμευσης και αυτοματοποιημένες ταμειακές υπεραγορών, η πληρωμή αυτοεξυπηρέτησης γίνεται ο νέος κανόνας πληρωμής.

IM30

Τρομερό. Έξυπνο. Ασυνόδευτο.

Το IM30 είναι το νεότερο υπερσύγχρονο τερματικό αυτοεξυπηρέτησης στην αγορά, μια στιβαρή συσκευή all-in-one με όλες τις απαιτούμενες βιομηχανικές πιστοποιήσεις, προηγμένη συνδεσιμότητα και αποδοχή οποιασδήποτε μορφής πληρωμής.

Έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει τις πωλήσεις, να εφαρμόζει την ασφάλεια και να είναι αδιαπέραστο από περιβαλλοντικές ζημιές. Συνδυάζει όλα τα υπέροχα πλεονεκτήματα του Android με τη στιβαρότητα του προϊόντος χωρίς επίβλεψη, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον αυτοεξυπηρέτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ένας από τους ισχυρότερους πυλώνες της Vpayments, είναι το χτίσιμο ουσιαστικών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Αυτές οι σχέσεις ξεκινούν και καλλιεργούνται μέσω της ειλικρινούς και διαφανούς επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου ή οργανώστε μια συνάντηση με την ομάδα μας.

Riding the Wave of Current Payment Trends: A Digital Revolution

Επιβίωση με την ψηφιακή επανάσταση

Σε αυτήν την εποχή γρήγορων τεχνολογικών εξελίξεων, ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε οικονομικές συναλλαγές έχει μετασχηματιστεί σημαντικά.

The Importance of Dynamic Currency Conversion for Tourism

DCC και Τουρισμός

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, ο τουρισμός διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στις παγκόσμιες οικονομίες. Καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε διαφορετικές χώρες, αντιμετωπίζουν συχνά την ανάγκη να κάνουν πληρωμές σε ξένα νομίσματα. Το Dynamic Currency Conversion (DCC) έχει αναδειχθεί ως μια υπηρεσία που προσφέρει άνεση και διαφάνεια στους διεθνείς ταξιδιώτες.

BACKTO TOP