Λύσεις Προστιθέμενης Αξίας

Στη Vpayments, αυτό που οι άλλες εταιρείες βλέπουν ως περιορισμούς, εμείς βλέπουμε ως προκλήσεις.

Το ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο για να ανταποκριθεί στις ακριβείς απαιτήσεις σας όταν πρόκειται για αξιόπιστη επεξεργασία πληρωμών χωρίς μετρητά.

Κάθε λύση έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει αξία στην επιχείρησή σας προσελκύοντας νέους πελάτες και διατηρώντας τις υπάρχουσες.

Πρόσθετες λειτουργίες για πρόσθετα κέρδη

Οι πρόσθετες ευκολόχρηστες λειτουργίες της Vpayments έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την εμπιστοσύνη και την ικανοποίηση των πελατών σας.

Αυτό παρέχει μια σταθερή βάση για την ενίσχυση των κερδών της εταιρείας σας.

DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος)

Η δυναμική μετατροπή νομίσματος (DCC) επιτρέπει στους διεθνείς πελάτες σας να πληρώνουν στο εθνικό τους νόμισμα όπου κι αν βρίσκονται.

Αυτή η υπηρεσία όχι μόνο προσφέρει στους πελάτες σας πραγματική προστιθέμενη αξία, αλλά θα επωφεληθείτε επίσης από μια πρόσθετη προμήθεια με κάθε συναλλαγή.

Tax Free

Σε συνεργασία με την Premier Tax Free και την Global Blue η Vpayments είναι περήφανη να παρουσιάσει μια μοναδική υπηρεσία που αποσκοπεί στη διευκόλυνση γρήγορων και απλών αφορολόγητων αγορών από ξένους τουρίστες.

Αν ο πελάτης σας θέλει να πληρώσει με κάρτα ή με μετρητά, η δυνατότητα tax free είναι εύκολη να ενεργοποιηθεί στο τερματικό πληρωμής της εταιρείας σας.

BACKTO TOP